avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot schimba buletinul inainte de expirare?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot schimba buletinul inainte de expirare?

Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.eu locuiesc in Spania de 9 ani, si in ianuarie 2016 imi expira buletinul.intrebarea mea este daca pot schimba buletinul cu 7-8 luni inainte de expirare ,in mai sau iunie al acestui an ,deoarece atunci pot merge acasa in concediu. Ca anul ce vine in ianuarie nu ma pot veni in Romania. Cu stima si respect Carmen.va multumesc frumos.

[Editat: va rog nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, multumesc.]
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2015
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:41, 30 Martie 2015
Cartea de identitate se poate schimba cu max 180 zile inainte de expirare.
O solutie ar fi sa ii indoiti un colt, sa o zgariati etc., iar atunci cand ajungeti in tara si sa cereti preschimbarea cu motivul deteriorare.
Sa aveti macar 2 saptamani de concediu ca sa fiti sigura ca o primiti pe cea noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa divort, obligatia de a reveni la numele purtat anterior casatoriei laur2013 laur2013 pe ce reglementari legale ma pot baza pentru a obliga pe fosta sotie sa isi schimbe buletinul daca ea nu vrea? (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor/custodie exclusiva yoyo1234 yoyo1234 Divort notar in anul 2014. Conventie autentificata in privinta minorului prin care s-a stabilit ca minorul va locui cu mama (la o adresa unde aveam contract de ... (vezi toată discuția)
Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)