avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de crestere a copilului

Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 "Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit" se poate? tinand cont ca platesc apx. 50 lei pe an.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:50, 8 Aprilie 2015
Din cauza acestor neclaritati v-am recomandat sa intrebati la AJPIS sau la ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea a copilului+venituri suplimentare? ana_iordache ana_iordache Se poate primi indemnizatiea de crestere a copilului daca se realizeaza si alte venituri?Am vechime de 1 an de zile, insa detin o intreprindere individuala, si ... (vezi toată discuția)
Pfa nesuspendat in timpul concediului de maternitate, ce se intampla? Annamaria13 Annamaria13 Buna ziua, Am o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva! Sunt in concediu de maternitate din luna iunie a acestui an si primesc indemnizatie de crestere a ... (vezi toată discuția)
In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice fara a fi platita ? vyky vyky In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice probono sau fara a fi platita ? Cum as putea proceda in mod legal ? Iar daca ar fi un ... (vezi toată discuția)