Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare titlu de proprietate

Buna ziua,
Detin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe un teren,dar nu mi-a fost eliberat inca titlul de proprietate, desi a trecut destul de mult timp...as dori sa stiu cat mai dureaza...
Cel mai recent răspuns: ina_fr_1984 , utilizator 13:14, 1 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Am luat legatura cu cei de la primarie, dar in zadar...ma tot duc cu vorba fara niciun rezultat...cred ca nu-mi ramane decat sa-i actionez in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pentru un teren cu doi proprietari, insa titlul de proprietate este doar pe numele unuia alex68 alex68 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Tatal meu si sora lui au mostenit de la parintii lor o suprafaţă de teren. Nu a fost eliberat incă ... (vezi toată discuția)
Retrocedare simonacs simonacs Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am o sentinta judecatoreasca din 2006 pentru retrocedarea unui teren ce a apartinut tatalui meu, insa primaria ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar convict convict Detin hotarire judecatoreasca definitiva irevocabila titlu de proprietate . Doresc sa intabulez terenul . Am fost la primarie pentru plan ... (vezi toată discuția)