avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire concediu fara plata in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire concediu fara plata in revisal

Am inregistrat un concediu fara plata cu data sfarsit 31.03 si urma sa-i fac inchiderea contractului cu 01.04.
Ieri am uitat sa operez incetarea suspendarii si inchiderea contractului.
Ce pot sa mai fac?Pot sa inregistrez azi prelungirea suspendarii cu inca cateva zile(va face inca o cerere) si sa fac inchiderea pe urma?
Mentionez ca pe cerere era trecuta perioada 01.01-01.04.2015, deci cred ca am inregistrat gresit de la inceput data sfarsit in Revisal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 2 Aprilie 2015
Scuze, recapitulez sa fiu sigura ca nu gresesc : azi fac modificare la suspendare, adica trec data sfarsit suspendare 01.04.Pe urma la incetare suspendare trec 02.04 si la incetare contract trec 02.04. Transmit azi in Revisal .E ok?
Incetarea suspendarii c.i.m. = 01.04.2015

Incetarea c.i.m. = 02.04.2015

Le puteti transmite astazi pe amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa In legatura cu data de incetare a contractului de munca pe perioada determinata. Am un contract de munca pe 2 luni: 02.02.2015- 02.04.2015. Care este data de ... (vezi toată discuția)