avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit PFI impozit pe profit neplatit , ce se intampla ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

PFI impozit pe profit neplatit , ce se intampla ?

am infiintat un PFI PT A fi platit de ING asigurari cand a fost campania cu pensiile obligatorii..Am strans ceva banuti (10 000 ron) dar am neglijat sa platesc impozitul la stat 10% deoarece 6% au fost retinuti de ING, vreau sastiu ce se intampla daca nu-i platesc au trecut 2 ani de atunci ...
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 16:20, 29 Iunie 2009
Declaratia 205 nu ff2, dar dupa cum am mai spus, mi-e greu sa cred ca o societate de talia ing-ului nu depune declaratiil.Dar mai stii?!
Spunea utilizatorul ca "am infiintat un PFI".

Cred ca se refera la PFA, la REgistrul comertului.

Oricum, sa revina cu detalii.

Alberto Kurtyan
Este vorba de un PFI ( persoana fizica independenta ) , revenind la intrebare : in caz ca am pastrat facturile din perioada respectiva (cheltuieli , bonuri benzina etc) se pot depune (in caz ca ma agatza cei de la fisc ) ?
Ai certificat de inregistrare de la Registrul Comertului?

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Venit expertiza judiciara cosmm cosmm Sunt expert tehnic si am emis o factura catre tribunal pt un raport de expertiza. Mi s-a retinut impozit 10% si comision de 10 % conform OG 2/2000. In ... (vezi toată discuția)