avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere catre primarie pentru atribuirea unui loc de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere catre primarie pentru atribuirea unui loc de casa -Fara raspuns !

Buna seara scriu in numele unor tineri care au facut o cererecatre Primaria unei comune pentru atribuierea unui loc de casa. Primaria nu raspunde la cerere si ce pot face acesti tineri ?
Faptele stau exact asa: Copii au solicitat un loc de casa. Nimeni din trimarie nu raspunde scris si nici verbal Toti dau din umeri ....De 60 zile spun ca sa mai astepte ! Ce se poate face legal pentru a da un raspuns aceasta primarie ? Exista o actiune in instanta pentru a obliga primaria sa raspunda ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 18 Aprilie 2015
Eliminati din text Legea nr.554/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)
Legea 544/2001 westkontakt westkontakt Buna seara, dupa indelungi staruinte am primit decizia (in scris) de acordare a indemnizatiei lunare dupa 3-4 cereri si ultra-cereri si sesizari. Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 michele0 michele0 Ma numesc Mihail-Vasile CHIOREAN, am un dosar depus la Primaria Capitalei pentru recuperararea unui teren pe Str. Donizzetti nr. 9 si nu mi se rspunde. ... (vezi toată discuția)