Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie 2015. Astazi mi-a adus aceasta decizie si sa-i incetez cim. Cu ce data incetez activitatea si in baza carui articol ?
In cazul pensionarii anticipate, incetarea de drept a c.i.m. se va face la data comunicarii deciziei de pensionare.
In cazul pensionarii pentru limita de varsta nu mai puteti face acum constatarea incetarii de drept , intrucat riscati sanctionarea contraventionala pentru netransmiterea in termen a Revisalului.
M-am uitat pe decizie si este pentru limita de varsta cod N10. In acest caz, incetez cim cu acordul partilor.
Are 60 ani si 6 luni si stagiu cotizare realizat de 46 ani si 9 luni.
Va mai deranjez cu o intrebare : astazi seful mi-a comunicat ca nu ar vrea sa-i inceteze cim, daca este de acord si salariatul, sa lucreze in continuare. Din punct de vedere legal poate continua lucrul in baza actualului contract? Sau trebuie sa incetez si sa-i fac un alt contract ?
Daca este sa urmam strict textul de lege, vechiul c.i.m. a incetat de drept la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.
In acest caz, consider ca acel cim ar trebui incetat si facut altul nou.