avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sofer incepator, calatorie cu masina in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sofer incepator, calatorie cu masina in strainatate

Buna seara. Pe 9 Decembrie 2014 am obtinut permisul de conducere, iar dupa 6 luni as vrea sa ies din tara. Am cautat pe diverse site-uri raspuns la intrebarea mea nu am gasit nimic concret. E legal sa conduc sub un an de experienta intr-o alta tara? . Peste tot am gasit discutii in cotradictoriu. Va multumesc aniticipat :)
Cel mai recent răspuns: AmaliaAL , utilizator 17:47, 22 Aprilie 2015
Este legal.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer incepator - conducerea autovehiculului inafara romaniei mafteiualin mafteiualin Buna, In ultima vreme am tot auzit diverse discutii cu privire la acest subiect, am cautat in codul rutier dar nu am gasit nimica concret legat de condusul ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri prin tombola. MihaiAndrei1988 MihaiAndrei1988 Buna ziua, Imi cer scuze daca aceasta intrebare a mai fost adresata insa, in urma cautarii mele pe acest site nu am gasit un raspuns concret. Am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez ketyshor ketyshor viitorul meu sot e albanez....as vrea sa stiu cam in cat timpse poate obtine permisul de sedere (vezi toată discuția)