Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

Buna ziua! Sunt titulara unui contract de inchiriere in baza legii 112, a carui transcriere s a facut acum 3 luni in urma decesului mamei mele; ceilalti membri ai contractului de inchiriere ( sora mea si fetele acesteia) refuza plata chiriei, intretinerii si a celorlalte utilitati. Situatia dureaza de cativa ani, eu fiind in situatia neplacuta de a plati pt toata lumea. Avand in vedere ca acum an calitatea de titular al contractului de inchiriere, ce pot face pt a solicita evacuarea acestora? Multumesc!
Actiune in evacuare, prin instanta. Cu o notificare in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare marianabrt marianabrt buna seara D-LE AVOCAT,am si eu o intrebare pt dumneaoastra,provin dintr-o familie cu 4 copii,2 fete si 2 baietii si am locuit intrun apart cu 3 camere pe care ... (vezi toată discuția)
Inchiriere ilegala in casa mostenita leusan leusan Ce poate face un mostenitor/i in urmatoarea situatie; A acceptat mostenirea la notariat in termenul legal,singurul din cei 4 copii ai defunctilor.O alta sora ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața.daca mă puteți ajuta in aceasta privința.. Anchi83 Anchi83 Buna dimineața. As dori sa va întreb ce pot face in cazul in care cineva refuza să plătească lumina,apa, chirie.(Titular la utilități și contract de ... (vezi toată discuția)