Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna ziua ,
Am cumparat o masina de la un domn care la randul lui a cumparat-o din Germania , masina are numere germane valabile pe o perioada de 1 luna , mai am nevoie de fiscal de la intermediar daca numerele sunt in valabilitate?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:56, 5 Mai 2015
Nu. Daca masina nu a fost inmatriculata pe acesta, nu s-a platit taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina adusa din germania - taxa prima inmatriculare zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, In sfarsit am reusit sa-mi schimb vechitura de masina, cumparand una mai acceptabila din Germania. Am introdus masina in tara cu numere ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)