avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stricaciuni produse de cainele vecinului- unde ma pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stricaciuni produse de cainele vecinului- unde ma pot adresa?

Un vecin are un ciine . Acest ciine este tot timpul dezlegat . Acesta intra in curtea mea , si imi produce stricaciuni. Nu papa gaini etc , deoarece nu am . Este o casa de vacanta . Strica flori . Am rugat vecinul sa lege ciinele . Acesta nu vrea , iar situatia persista . Unde trebuie sa ma adresez : politie sau primarie ?
Asa ceva nu pot face .......nu se poate asa ceva
si eu am un teren neingradit din acelasi motiv , suprafata mare , am niste pomi fructiferi plantati pe el care sunt atacati periodic de caprele unui cioban care traverseaza frecvent propietatea mea si alte propietati neingradite . Nu am avut pretentii nici de la capre si nici de la cioban . Daca vin niste straini de loc si deverseaza gunoiul pe propietatea dvs tot cainele e de vina ?
Consider subiectul inchis ...denaturam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii! pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Am un vecin care mi s-a plans ca reclama la Primarie faptul ca am ciinii liberi in gradina unde imi pazesc stupii.Nimeni nu are gardul reparat ... (vezi toată discuția)
Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati ... iathos24@ iathos24@ Bună , am o mare problemă cu vecinii care sunt f deranjati de latratul câinelui meu si din aceadta cauza au facut plângere la politie .Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o casa mica la tara cu gradina mare spre padure, gradina fiind inconjurata de boschete si copaci, marea parte a gardului vechi fiind cazut. Nu ... (vezi toată discuția)