avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine este intimatul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine este intimatul?

cine este intimatul in aceasta solutie? inculpatul sau partea vatamata?
Solutia pe scurt: Faţă de lipsa de procedură cu persoana vătămată X , dispune amânarea cauzei şi reluarea procedurii de citare cu persoana vătămate X. Faţa de lipsa intimatului de la acest termen de judecată, în temeiul art. 265 alin.1 Cod proc. pen., dispune citarea acestuia cu mandat de aducere la adresa cunoscută; - constată că persoana vătămată Y are termen în cunoştinţă; Amână cauza pentru termenul din 28 mai 2015. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 14 mai 2015.


Interventie moderator:identificarea persoanelor nu este de dorit. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 10:35, 21 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
este vorba de un dosar de inselaciune care este in camera preliminara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara MariusDecebal MariusDecebal Judecatorul de camera preliminara in afara atribuţiilor pe care le exercită legat de legalitatea actelor si probelor are si atribuţii legate de verificarea ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)