avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa fiscala

buna ziua fiscal i fisa fiscala?mi sa cerut ca girant
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 25 Mai 2015
Fisa fiscala sau adeverinta care o inlocuieste se ia de la angajatorul dvs.

La cererea salariatilor, acestia trebuie sa elibereze un document cuprinzand datele de indentificare ale contribuabilului, venitul din cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat si retinut.

Fisa fiscala = situaţia fiscală, situaţia obligaţiilor de plată

Persoanele fizice pot accesa platformă online ANAF denumită „Spaţiul virtual privat” care pune la dispoziție date despre situaţia fiscală, situaţia obligaţiilor de plată, nivelul CAS declarat de angajator şi decizia de impunere.
Cred ca este vorba despre adeverinta de venituri , intrucat pentru calitatea de girant nu are relevanta plata contributiilor.
Foarte probabil sa aveti dreptate.
Exista insa si o mica posibilitate sa nu fie salariat, sa aiba alte venituri. Poate ?
Se poate sa aiba si alte venituri, in acest caz adeverinta o ia de la Adm.Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie informativa ale2012 ale2012 buna seara. sotul meu a lucrat la un economat 2 ani de zile, la care daca a avut nevoie de o hartie pentru banca nu ia facut concediu nu ia dar si nici nu ii ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale Radu Aura Radu Aura Am completat si transmis D205, insa nu imi este clar daca mai trebuie intocmite fisele fiscale pentru salariati. Ma puteti ajuta sa clarific aceasta problema? (vezi toată discuția)
Spatiu privat virtual - pfa Manuela Munteanu Manuela Munteanu Buna seara, Sunt PFA Am si eu de pus niste intrebari cu privire la spatiul privat virtual de la ANAF. 1. Cine intocmeste acest dosar fiscal? Mai precis cine ... (vezi toată discuția)