Buna ziua,
Am urmatoarea situatie intr-un magazin: am doua fete angajate cu 40 ore/ saptamana, care nu sunt din localitate si care prefera sa lucreze zile cu 11 ore, astfel incat sa fie libere o zi intreaga.
Practic programul magazinului este de L-V de la 8 la 20, cate 2 angajate pe tura, iar sambata 6 ore si duminica 7 ore.
Doua angajate lucreaza cate 6 ore/ zi plus pauza de masa o ora, iar doua angajate prefera sa vina cate 11 ore zilnic, si sa aiba libera ziua urmatoare.
Este in regula sa lucreze 11 ore si o ora pauza de masa?
Daca lucreaza intr-o saptamana 3 zile cu 11 ore, 2 zile libere, sambata 6 ore si duminica 5 ore, in total 44 ore intr-o saptamana trebuie platite ore suplimentare, chiar daca saptamana urmatoare lucreaza doar 33 ore? Astfel, la finalul lunii nu ar depasi numarul de ore cf CIM.
Cele doua zile libere trebuie sa fie imediat dupa ce se lucreaza 5 zile intr-o saptamana?
In AA trebuie scris exact zilele saptamanii in care va lucra si cate ore, sau este suficient sa scriem ca lucreaza o saptamana 3 zile a cate 10 ore si o saptamana doua zile a cate 10 ore si in ca doua zile cate 5 ore, fara a preciza zilele?
O ultima intrebare: din cate stiu in Revisal nu exista camp pentru a scrie detalii despre impartirea timpului de lucru, gresesc?
Sau trebuie operat si in refisal?
Repartizarea exacta a timpului de munca nu se completeaza in REVISAl. Ea va fi mentionata fie in c.i.m., fie intr-un act aditional la acesta , precum si in reg.intern.
Cum pontam sambata?
hgabi
Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13.
Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)