avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde pot afla de deschiderea unei succesiuni?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde pot afla de deschiderea unei succesiuni?

Am depus actele de deschidere a succesiunii la un notar si vreau sa verific daca a fost blocaa mostenirea. Unde pot face acest lucru?

Va multumesc
Notarul la care a-ti depus actele, trebuie sa verifice daca s-a mai deschis succesiunea respectiva de alt posibil mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar cu probleme Anda_B Anda_B In urma decesului tatalui meu s-a deschis dosarul de succesiune la un notar. In acest timp pe se afla pe rol un dosar de mostenire al tatlui meu, dosar care ... (vezi toată discuția)
Succesiune deschisa fara un mostenitor care a acceptat-o la notar? Borsec Borsec Vreau sa va rog sa ma ajutati in legatura cu o informatie legata de deschiderea succesiunii. Vreau sa stiu daca o persoana care a acceptat la notar o ... (vezi toată discuția)
Succesiune valentin popescu valentin popescu Buna seara. Notarul de stat (1992) desemnat ptr.succesiune are obligatia de a-i chema pe toti succesorii din anexa 1 la data dezbaterii acesteia. Este si un ... (vezi toată discuția)