avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie boala+angajare la stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie boala+angajare la stat

daca tatal meu este pensionat pe caz de boala se poate sa-i facem angajare ca insotitor pt o persoana cu handicap locomotor?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cacenschivio_GL; , utilizator 11:16, 18 Iunie 2015
1. Daca ati avut contract individual de munca si vi s-a calculat salariul pe cele 9 zile atunci vi se suspenda plata pensiei pe acea perioada.

2. Cred ca ar fi bine sa mergeti la Casa de Pensii si sa spuneti ce s-a intamplat si vi s va spune cum sa procedati pentru a nu fi in dificultate.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala nicolauconstanta nicolauconstanta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am pensie de boala gr 2,pot lucra 4 ore pe zi ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Drept munca pensionari de boala homereg homereg Daca sunt in pensie de boala gr. 2 am voie sa fiu asociat in SRL sau sa am Intrepr Individuala ??? Motivatie va rog ! (vezi toată discuția)
Pensie de boala horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, Am inteles ca au iesit niste norme noi privind pensia de boala. As dori sa va intreb daca o persoana cu o pensie de boala de gr. 3 se poate angaja ... (vezi toată discuția)