avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sustragere bunuri din locuinta inaintea divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sustragere bunuri din locuinta inaintea divortului

In urma cu ceva tip am descoperit ca sotia nu este fidela.Am avut discutii,nu si-a recunoscut fapta.Azi am constatat ca din casa lipsesc :bijuteri din aur,acte de proprietate,cetificat de casatorie si multe alte lucruri de valoare,pe care le-a dus la o prietena de a ei in alta localitate.Invatati-ma sau sfatuiti-ma ce sa fac ? Nu mi-se pare corect.Bunurile au fost achizitionate impreuna.Sa o las sa continuie sau...va rog mult un sfat.
Buna ziua,

Un sfat de bun simt... unicul de bun simt..ar fi sa nu o lasati sa continue.. Bunurile din timpul casatoriei sunt comune doar daca se poate dovedi provenienta lor din timpul casatoriei... Deci.. aveti grija de bunurile comune.

Succes,
Notificare, termen sa le aduca inapoi inainte sa faceti plangere pentru furt intre soti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost furata marryy_lm marryy_lm am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)
Am fost furata marryy_lm marryy_lm am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)