In urma cu ceva tip am descoperit ca sotia nu este fidela.Am avut discutii,nu si-a recunoscut fapta.Azi am constatat ca din casa lipsesc :bijuteri din aur,acte de proprietate,cetificat de casatorie si multe alte lucruri de valoare,pe care le-a dus la o prietena de a ei in alta localitate.Invatati-ma sau sfatuiti-ma ce sa fac ? Nu mi-se pare corect.Bunurile au fost achizitionate impreuna.Sa o las sa continuie sau...va rog mult un sfat.
Un sfat de bun simt... unicul de bun simt..ar fi sa nu o lasati sa continue.. Bunurile din timpul casatoriei sunt comune doar daca se poate dovedi provenienta lor din timpul casatoriei... Deci.. aveti grija de bunurile comune.
Am fost furata
marryy_lm
am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)
Am fost furata
marryy_lm
am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)
Am fost furata
marryy_lm