Va supun atentiei urmatoarea situatie:
In urma decesului matusii (fara copii) a ramas un apartament ce urmeaza a fi impartit intre sora ei (mama mea) si un nepot (copilul unui frate decedat). Imediat dupa decesul matusii, nepotul ocupa in mod abuziv apartamentul, il transforma intr-un focar de infectie, iar in ceea ce priveste utilitatile, acestea au fost achitate de mine . De-a lungul timpului nu a existat nici un fel apropiere a matusii cat si a mamei de acest nepot –si-a facut simtita prezenta la o luna de la decesul matusii. Vazand ca nu putem sa ne intelegem l-am chemat la o mediere , ocazie cu care i s-a precizat ca nu poate sa-mi blocheze accesul in locuinta si ca e necesar sa-si achite facturile .Am facut sesizare la Politie si nu a avut nici un efect, apoi am prezentat situatia la DSP sperand ca voi putea pune in evident mizeria din locuinta insa am primit doar sfaturi de dezinfectare si zugravire a locuintei. Dezbaterea de succesiune se impune a fi facuta in Instanta dat fiind atatea complicatii. Voi putea cere daune pentru ocuparea abuziva, pentru deteriorarea locuintei, plata facturilor etc ? Cum se evalueaza toate acestea ?