avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LA MULTI ANI D-LE Valeriu TUDOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LA MULTI ANI D-LE Valeriu TUDOR

LA MULTI ANI!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:15, 7 Iulie 2009
La multi ani si va multumesc in numele celor pe care ia ti ajutat cu sfaturi intelepte!
Multa sanatate!
Dumnezeu sa va returneze inzecit binele pe care l-ati facut multor oameni ajutandu-i cu sfaturi extrem de utile.
La multi ani!
Stimate colege, Stimati colegi (utilizatori, consultanti, moderatori, administratori),
Atentia dvs. ma copleseste! Nici acum nu mi-am revenit din emotiile pricinuite de bunavointa dvs.
O sa-mi ia cateva zile sa raspund la mesajele, e-mail-urile si felicitarile de ziua mea aniversara. Niciodata nu am primit atat de multe felicitari!
De ziua mea, sotia si cu mine ne-am permis o mica evadare din cotidian, prima dupa o perioada indelungata.
Nu am banuit ca disparitia mea va fi resimtita.
De la 1 iulie sunt un tanar (60 de ani!) pensionar care macar acum sa pot sa fiu liber, independent, sa fac ce vreau eu si nu ce vor altii (sper sa pot cat mai mult sa fac asa ceva).
Aveam de gand sa ma retrag de pe forum din motive personale dar acum imi este foarte greu (deocamdata o sa mai raman dar o sa mai reduc din perioada petrecuta in fata monitorului (trebuie sa am mai mult grija de sanatatea mea).
Bunavointa dvs. m-a facut sa ma razgandesc. Am sa raspund numai problemelor de relatii de munca in sectorul privat lasand celelalte probleme (pe care le stapanesc mai putin) colegilor mei care sunt mai competenti decat mine.
Mi-am facut multi prieteni pe forum, pe unii i-am intalnit personal, pe altii o sa-i intalnesc in curand!
Mi-ati acordat mai multa atentie decat merit si asta m-a facut sa-mi revizuiesc comportamentul meu despre viata. Prietenii valoreaza mult mai mult decat credeam eu pana acum. Sa poti sa ajuti pe cineva atunci cand are nevoie este o binecuvantare pentru mine. Multumirile acestora sunt o avere pe care nu multi o au. Eu o am si sunt un om bogat!
Va sunt recunoscator si va consider, pe toti, prietenii mei!
Buna dimineata, prieteni! Bine ne-am intalnit! Sunteti minunati! =D> :kissing::love:
Cu multa dragoste,
Al dvs.,
Valeriu Tudor

Protest oficial :D

Eu va rog respectuos sa raspundeti si in forumul "pensionari...". Doar suntem o echipa!

Gabriela Pintea :bow:
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Si eu protestez!

Eventual mai reduceti din timp dar nu parasiti forumul de tot.

Multa liniste si sanatate sa aveti si ani de pensie cat mai multi.
:kissing:
:">

Alte discuții în legătură

E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani, tudorvaleriu! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma grabesc acum sa-ti spun La multi ani, prieten bun! Viata-ntreaga sa iti fie Nu catren, ci poezie. :luck: :love: (vezi toată discuția)