avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LA MULTI ANI D-LE Valeriu TUDOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LA MULTI ANI D-LE Valeriu TUDOR

LA MULTI ANI!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:15, 7 Iulie 2009
Gabriela Pintea:
Stiti ca aveti dreptate?
Ce-ar fi sa ma duc la "pensie"?! Acolo e locul meu.
Am sa incerc sa raspund si pe acolo, pe unde ma pricep, ca dvs. ma depasiti. Nu toata lumea recunoaste ca "e unul care canta mai dulce decat mine". Si am observat ca sunt "pensionari" care va indragesc. ;)

Azi, la Casa Locala de Pensii:
I: Pe decizia de pensionare scrie "se poate contesta, in termen de 45 de zile de la comunicare, la instanta judecatoreasca competenta". Care este aceasta instanta?
R: Faceti contestatia la noi.
I: Dvs. sunteti instanta? Si competenta? Dvs. va puteti anula sau modifca propria decizie?
R: ?! ?! Asa se face contestatia, la noi.
I: Si formularul de ce spune altfel?
R: Formularul nu e actualizat, e tipul vechi, asa a ramas in calculator (!?).

Alta data va mai spun si alte "perle" ale functionarilor publici de la CJPAS, ITM, AJOFM. Sunt cei mai "competenti" salariati ai statului. Si am cules multe. De aceea se bucura multi ca am iesit la pensie.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Ehe... daca ne-am apuca sa scriem despre "perle" functionaresti...in fiecare zi am mai gasi cate ceva de adaugat :)
la multi ani cu sanatate ,D-LE VALERIU TUDOR, ALATURI DE FAMILIA DUMNEAVOASTRA SA AVETI PARTE DOAR DE ZILE INSORITE SI FERICITE. IAR EU VA MULTUMESC D
Ce-ar fi sa ma duc la "pensie"?! Acolo e locul meu.

Pensia e doar un drept obtinut dupa ani de munca...
Multi isi doresc sa iasa la pensie, dar putini sunt cei ce stiu sa se bucure cu adevarat de ea.
Locul dumneavoastra este printre oameni! :)

Sunt convinsa ca veti stii sa va bucurati ramanand printre prieteni, aducand aici un cuvant de adevarat profesionist, glumind cu noi si bucurandu-va de marile satisfactii date de gandul bun ai celor ce primesc un sfat de la dumneavoastra.

Sa aveti sanatate si sa va sprijne norocul in tot ce vreti sa faceti!
:bow:

Si...
Sa ne atentionati cand gresim... :rtfm:
Sa ne bateti la cap pana intelegem.... :hammer:
Sa mai stam si la cate-un topic prietenesc impreuna.... :hugall:
Sa va bucurati ca veti face deacum doar ceea ce vreti... :yeah:
:vishenka:
La multi ani fericiti, sincere felicitari!:vishenka:
Sanatate si multa fericire, si sa va bucurati de pensie, de starea de libertate si implinire pe care ar trebui s-o experimenteze fiecare pensionar dupa o viata de munca!
Va doresc sa fiti un pensionar tanar si modern, care nu priveste pensia ca pe un sfarsit al vietii sale profesionale, ci ca pe o etapa in care este liber sa impartaseasca din cunostintele si experienta sa celorlalti din bunavointa si din dorinta de a darui, si nu din necesitatea de a obtine o remuneratie sau faima.
Toate cele bune!
:clapping:

Alte discuții în legătură

E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani, tudorvaleriu! Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma grabesc acum sa-ti spun La multi ani, prieten bun! Viata-ntreaga sa iti fie Nu catren, ci poezie. :luck: :love: (vezi toată discuția)