avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura prealabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura prealabila

Exista vreo procedura prealabila in privinta clasarii unei sesizari a inspectiei judiciare.?Trebuie sa sesizam CSM inainte de CAB?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 22:27, 15 Iunie 2015
Da ,plangere prealabila si apoi actiune in contencios.
si daca am inaintat la cab ?ce se va intampla acestia vor declina catre csm ?Am facu urmatoarea precizare In cazul in care va considerati necompetenti material si teritorial va rog sa declinati cate csm pe cale administrativa prezenta contestatie? Vor declina catre csm sau actiunea va fi respinsa ca inadmisibila?
Daca ati facut direct la CAB, o sa pierdeti procesul pt. lipsa plangerii prealabile.Daca mai sunteti in termen pentru plangerea prealabila la Inspectia Judiciara nu la CSM, transmiteti-o chiar si pe mail, e valabil, numai sa fie in termen.
Fiti amabila si dati mi si mie rextul de lege in care se prevede procedura prealabila cat si termenul va rog mult nu il gasesc nicaieri sau poate nu stiu eu unde sa caut. V amultumesc
Intrati pe site:www.csm1909.ro-Inspectia judiciara- Ghidul persoanelor interesate sa se adreseze Inspectiei Judiciare.Gasiti acolo toate datele de care aveti nevoie.

Alte discuții în legătură

Contestatia impotriva clasarii inspectiei judiciare FRD FRD Exista vreo cale de atac impotriva clasarii sesizarii inspectiei judiciare ?Are vreun termen anume ?Daca exista unde se va depune aceasta? (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei necompetentei teritoriale FRD FRD Ca reclamant pina la primul termen de infatisare pot invoca exceptia necompetentei teritoriale ? (vezi toată discuția)
Contencios administrativ conditii anulare act in instanta aidu aidu Articolul 7: Legea 554/2004 Procedura prealabila (1)Inainte de a se adresa instantei de contencios administrativ competente, persoana care se considera ... (vezi toată discuția)