avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare masina vanduta facuta de noul proprietar tot ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare masina vanduta facuta de noul proprietar tot pe numele meu

Am vandut masina cu contract de vanzare cumparare,am scos-o de la fisc,la serviciul de inmatriculari a fost scoasa de pe numale meu in sistemul electronic.
Problema este ca samsarul a vandut-o,iar noul proprietar nu a inmatriculat masina pe numele lui si a facut asigurarea pe numele meu( nu e de mirare ca ASTRA e in pragul falimentului)eu fiind pensionar iar cel care detine masina are putin peste 20 ani.
Acum a facut accident si a venit la mine sa merg la asigurator iar eu am refuzat.
La urmatoarea asigurare eu avand alta masina se pare ca nu mai beneficiez de bonus.
intrebare
Cum scap sa nu se mai faca asigurare pe numele meu la masina vanduta.
Cel mai recent răspuns: stoicavasile , utilizator 05:15, 8 Iulie 2015
Ati scris pe talon c-a fost instrainata?
nu am scris
ar fi fost cel mai simplu mod de a rezolva problema pentru ca era obligat ca in 30 de zile s-o inmatriculeze pe numele sau...
am facut demersurile necesare la serviciul de inmatriculari si am primit o adresa prin care mi se comunica ca Instrainarea autovehicolului a fost efactuata in baza de date a serivicului de inmatriculari
revin
ieri am primit de la societatea de asigurari un document prin care mi se cere sa completez un formular ca sa primesc o despagubire in urma unui accident produs cu masina vanduta anul trecut facut de o persoana pe care nu o cunosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare rca: sofer sau masina doichitahorescu doichitahorescu In cazul in care exista o dauna la una din masinile detinute, penalizarea MB se atribuie masinii care a produs paguba sau soferului ? MB se va reflecta si in ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)