avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cum facem ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cum facem ?

intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de acces pt eventuale problem gen incendiu etc
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 22:08, 29 Iunie 2015
Pentru o mai mare eficacitate ar fi recomandat ca pe langa cele doua autoritati, primarie si politie, sa fie notificat si ISU.
Adresa trebuie astfel conceputa incat sa aiba un impact asupra autoritatilor, sa contina ca idee principala accesul in incinta gradinitei a vehiculelor serviciilor de urgenta in cazul unor evenimente nedorite (incendiu, ranirea copiilor, etc.).
Fiind adresata tuturor autoritatilor care pot lua si dispune masuri de interzicere a parcarii autovehiculelor in zona de acces in gradinita parerea mea este ca se cel putin una dintre autoritati va reactiona pozitiv.
Solutia cu stalpi mi se pare cea care va impiedica efectiv parcarea la intrarea in gradinita, de indicatoare nu se sperie nimeni!:)
poate se sperie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)