avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri

Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza.
De asemenea, sa fie interzis moderatorilor sa intervina 'procedural' la discutii, la care anterior nu au avut macar o contributie 'de fond'.

Expunere de motive: Moderatorul trebuie sa adopte un rol activ, similar celui al judecatorului, conferit de prev. art. 22 C.pr.civ
calitatea discutiilor sporind in special prin contributia pertinenta a acestora, mult mai mult decat prin exercitarea atributiilor moderationale.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 8 Octombrie 2015
Ares-3 a scris:

ati inclus toti utilizatorii si consultantii intr-o masa manevrabila dupa bunul plac al moderatorilor.

Critica cum ca as fi facut o eroare logica (si/sau etica) prin asa ceva... e ca si cum m-ati acuza ca fac generalizari... spunand ca toti oamenii fac parte dintr-o masa, avand fiecare maini si picioare :)
aidu a scris:

Sa stabileasca administratorul sanctiunile.

Propun eu sanctiunile!:duh:

Pentru moderatori :beer:

Pentru moderatoare :vishenka:
aidu a scris:

Propun sa fie adoptată o noua regula, ca Moderatorii sa fie obligati sa răspundă la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza.
De asemenea, sa fie interzis Moderatorilor sa intervină 'procedural' la discutii, la care anterior nu au avut măcar o contributie 'de fond'.
Expunere de motive: Moderatorul trebuie sa adopte un rol activ, similar celui al judecătorului, conferit de prev. art. 22 C.pr.civ
calitatea discutiilor sporind în special prin contributia pertinentă a acestora, mult mai mult decât prin exercitarea atributiilor moderationale.

Da, subscriu, pentru că deja acest Forum a fost pur şi simplu părăsit de foarte mulţi useri mai ales datorită unor Moderatori zeloşi care şterg postări en-gros, dar şi datorită faptului că numai eu am foarte multe topicuri deschise la care nici măcar un răspuns n-am primit, cât de mic, sau am primit maxim un răspuns de la "Ynocentta", singurul user care are ceva activitate ... şi-i mulţumim pe această cale (mai bine ar fi Moderator) !
Pentru a fi mai explicit, pun aici link-urile topicurilor deschise de mine şi la care nu s-a răspuns deloc, de mult timp, sau s-a răspuns o dată, de un singur forumist (nu cred că nu se poate răspunde măcar de un user, şi în 3 cuvinte măcar):
www.avocatnet.ro/content/for...
Şi asta mai ales datorită faptului că Moderatorii, în loc să ne răspundă la întrebări (măcar o frază, nu trebuie o pagină întreagă, dar bazaţi pe legislaţie), mai şi şterg (cenzurează mai bine zis) postările noastre punând subiectivul motiv de off-topic, pe care nu-l justifică pe baza cărui motiv l-au luat, având în vedere că cel puţin eu scriu peste 80% legat de subiect, restul având o mică legătură.
Dacă ar fi să ne luăm după motivația Moderatorilor în ce priveşte Off-Topicul, ar trebui să ştergem mai toate postările, ba că n-a respectat nu ştiu ce regulă, ba că s-a scris un cuvânt în plus pentru a-l declara Off-Topic. Un Forum se numește "de Discuții", nu de cenzurări fără temei şi fără dovezi ale postărilor forumiştilor.
Mă refer în special la cei doi Moderatori "AdrianTot" şi "Elga50" (99%) de pe secțiunea "Asociații de Proprietari", care au un zel de a şterge peste 10 postări pe zi (n-am mai văzut pe alte Forumuri ca un Moderator să şteargă en-gros, şi pe motive puerile, nedemonstrabile).
Problema e că aceşti Moderatori şterg exact postările celor care-i incomodează, "stricându-le ploile" în ceea ce priveşte activitatea lor în viaţa reală de Administratori la asociațiile lor. Chiar pot spune că e un Conflict de Interese, mai ales că şterg postări care-i incomodează (am salvat dovezi cu duiumul, să nu credeţi că acuz neîntemeiat).
Văzând că le aduci argumente clare, cu probe, că "şefii" de Asociaţii de Proprietari fac abuzuri şi încalcă grosolan legile (sunt cazuri particulare, dar extrem de dese în toată ţara), cei doi iau soluţia radicală - ŞTERGEREA POSTĂRILOR DEFINITIV, NU DOAR CORECTAREA LOR !
Eu zic că e bine să se ia măsura de către Administratori ca Moderatorii, mai ales dacă au un mic Conflict de Interese în moderarea postărilor forumiştilor, să-i oblige să se abţină de la ştergerea postărilor pe motive de Off-Topic, pentru că nu e posibil ca tu să scrii 90% despre subiectul topicului, să te cenzureze un Moderator, ştergându-ţi, în definitiv, Proprietatea ta Intelectuală, pentru că munceşti câteva ore să scrii, documentat despre acel subiect aflat în dezbatere.
M-am săturat să scriu postări documentate, care-mi iau şi 2 ore, şi să mi se şteargă abuziv mai ales de către Moderatorii specificaţi (în mod subiectiv) cu puerilul şi nedemonstrabilul motiv de ... Off-Topic !
Nu vreau să aud că "de ce scriu aşa mult, că nu avem timp să citim".
Tot ce scriu, chiar dacă e mult, e scris documentat cu lux de amănunte, pentru a înţelege tot "poporul" despre ce discutăm acolo, citând şi din legislaţie sau punând poze şi link-uri clarificatoare ! Cum poţi şterge nişte informaţii utile multora, de ce mai e Forum de Discuţii ?
Nu e posibil ca nişte cetăţeni să-şi bată joc de munca noastră şi, poate, să dăuneze chiar întregului site, care, astfel, poate fi părăsit de tot mai mulţi forumişti, văzând că dispar postări utile pentru aceştia, rămânând doar postările Moderatorilor care au interes de a discuta numai în avantajul lor (vorbesc de cei doi Moderatori), chiar inducând în eroare pe cel care a deschis topicul - dovezi am strâns en-gros, una dintre ele e e pe acest topic: www.avocatnet.ro/content/for...
Rog Administratorii să facă ceva, să impună în Regulament şi motivarea (dovedirea) ştergerii postărilor, pentru a fi mai realişti Moderatorii în ştergerea postărilor, mai ales cele aberant de multe, făcute de "elga50" şi de "Adriantot" de pe secţiunea "Asociaţii de Proprietari", "măcelărind" orice nu le convine !
Vreau ca Forumul ăsta să fie mai populat şi să dezbatem problemele legislative pe care le avem fiecare, şi asta nu se poate decât dacă se introduc noi obligaţii pentru Moderatori, care să fie obligaţi să lase discuţiile libere şi să intervină doar dacă sunt injurii, atacuri la persoană, etc., nu să repeţi invariabilul şi subiectivul Off-Topic sau "s-a mai discutat problema", plus multe alte motive puerile, nedemonstrabile.
E prea util forumul Avocatnet pentru a fi stricat de unii Moderatori care pur şi simplu îndepărtează mulţi forumişti. Ce mulţi erau până acum 2 ani pe-aici ... păcat că se degradează zilnic şi mulţi nu vor să mai intre dacă nu li se răspunde chiar deloc la postări, aceştia pleacă pe alte Forumuri unde e mai multă activitate !
Nu-mi luaţi în nume de rău ceea ce scriu, dar deja mi-a ajuns la câte postări mi s-au şters de către "elga50" şi "adriantot" (în loc să răspundă la acele postări), şi la care am muncit multe ore pentru a aduce toate detaliile.
Pentru clarificare, vedeţi în josul topicurilor de pe "Asociaţii de Proprietari" procentajul de ştergeri ale postărilor celor doi ! Parcă e un premiu pentru cine şterge mai multe postări ! Incredibil, n-am mai văzut aşa moderatori zeloşi - n-or fi obosit să cenzureze ce nu le convine ?
Măcar puţin respect pentru munca noastră, pentru că nu intrăm aici din complezență !
@zxc1, in primul rand ar trebui sa respectati regulamentul,
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
2.1.[..] De asemenea nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii unor institutii sau unor categorii profesionale. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.
1.3.[..]nÎn general, tine cont de faptul ca un mesaj trebuie sa poata fi citit rapid. Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si indispune cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu ''chinuind'' ceilalti membri ai comunitatii.
Am luat la intamplare un subiect din linkurile postate.. postati un km de mesaj scris cum l-ati scris.. cu majuscule si ingrosari.. ca in final sa puneti intrebarea asta
CE ZICEŢI, AM DREPTATE ÎN LEGĂTURĂ CU FAPTUL CĂ AVOCATUL A ÎNCĂLCAT MAI MULTE OBLIGAŢII LEGALE ATRIBUITE ACESTUIA ?
Oare chiar asteptati raspuns ?!
Plus ca interveniti in topicurile deschise de altii si nu interveniti cu vreun raspuns , ci cu intrebari in special pt moderatori.
3.1daca ai cautat si nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, deschide un topic nou - nu posta intr-unul deschis de altcineva, intrebarea ta va fi stearsa pentru ca nu are legatura cu ce intrebarea initiatorului subiectului.
Plus ca de-a lungul vremii ati postat de pe mai multe conturi, ceea ce de asemenea, e interzis prin regulament.
"Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta."
Personal consider ca respectivii moderatori au rabdare, prea multa rabdare..
Oricum, nimeni nu e obligat sa raspunda la intrebari, si asta in general, nu numai la ale dvs. Chestiune care iar e stipulata in regulament.
Gasiti tot acolo ce atributii ar avea moderatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere intrebare postata pe forum avocatnet freeluz freeluz Buna ziua, Am postat o intrebare/topic si as dori sa o sterg, fara sa fie nevoie sa sterg/dezactivez contul. Cum procedez? Este vorba de subiectul deschis ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu asociatie de proprietari nicusofia nicusofia Buna seara. Daca asociatia de proprietari isi schimba sediul trebuie modificat statutul? Va rog sa imi spuneti pasii care trebuie facuti. Si as mai avea o ... (vezi toată discuția)
De ce imi stergeti postarile? eu nu am dreptul la opinie? pe unii ... anatiti anatiti Dece imi stergeti postarile? Eu nu am dreptul la opinie? Pe unii ii lasati sa calce regulamentul si pe altii nu? Eu nu am calcat regulamentul ci am spus ca o ... (vezi toată discuția)