avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post in perioada de proba

Un angajat aflat in perioada de proba, poate fi trimis in somaj, daca i se desfiinteaza postul?

In baza carui articol ii inceteaza cim-ul (art 65 alin 1 sau art 61 lit d)?

Ce acte se intocmesc de catre angajator (mai este necesar preavizul de 20 de zile)?
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 10:57, 25 Iunie 2015
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, concediere cf art 61 lit d codul muncii bicaallin bicaallin Are dreptul la somaj o persoana careia i-a fost desfacut contractul individual de munca in baza articolului 61 litera d din codul muncii? [quot]Art. 61. ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba 6 luni AGT AGT Buna ziua, Am fost angajat intr-o pozitie de director cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar cu perioada de proba de 6 luni. In cintrcat sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez in urmatoarea situatie: Eu (angajator) doresc sa concediez o persoana, dar aceasta persoana sa aiba ... (vezi toată discuția)