avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuare rezidentiat pe medicina de familie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuare rezidentiat pe medicina de familie

Sunt medic rezident cu contract pe post. Nu mi-am finalizat stagiul de rezidentiat. Doresc sa continui rezidentiatul in medicina de familie.
Dar am aflat ca este posibil doar pentru rezidentii pe loc. Din motivul ca rezidentii pe post nu pot trece pe loc.
Potrivit OUG Nr. 18 din 29 august 2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, mai exact Capitolul III, Art. 22, alineatul (2), potrivit careia: \"Medicii rezidenti care nu finalizeaza stagiul de rezidentiat in specialitatea obtinuta prin concurs pot continua pregatirea in specialitatea medicina de familie\".
Potrivit legislatiei credeti ca pot face acest demers sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 29 Iunie 2015
Asa cum reiese din textul de lege, puteti continua pregatirea in specialitatea medicina de familie.

Prezentarea la examenul de medic specialist se face, dupa caz, la finele completarii pregatirii in specialitatea medicina de familie sau dupa parcurgerea integrala a curriculumului de pregatire in aceasta specialitate.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic rezident gluten gluten Medic rezident cu stagiul incheiat ,fara examenul de specialitate promovat,isi continua activitatea in centrul unde a fost repartizat sau revine la locul de ... (vezi toată discuția)
Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Rezidențiat 2022 oug BMPav BMPav Bună ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu OUG nr. 87 din 23 iunie 2022 privind organizarea și finanțarea rezidențiatului, în special articolul ... (vezi toată discuția)