avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident in parcare Carrefour
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident in parcare Carrefour

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati.Cu 10 zile in urma am luat parte la un accident in parcarea Carrefour.Ma deplasam cautand un loc de parcare(pe contrasens) pe drum principal si o alta masina care la fel era pe contrasens(drum secundar) m-a lovit din dreapta(are asigurare EuroIns)Intrebari:
a)este tarziu deja pentru programare la centru de daune?
b)a fost completat formularul de constatare amiabila,insa persoana a zis ca nu se va prezenta la centrul de daune deoarece nu se considera vinovata(masina acestei persoane nu a a avut de suferit) si nu a lasat nici o copie dupa buletin sau permis,numai copie asigurare si formularul completat,cum se procedeaza in acest caz?
Cel mai recent răspuns: marius_bad , utilizator 21:49, 7 Iulie 2015
cyan a scris:




Toate parcarile super/hypermarket-urilor au indicatoare rutiere, prin urmare sunt supuse regulilor de circulatie prevazute in codul rutier.




Asta in eventualitatea in care partile inteleg sa apeleze la autoritatea politiei,pentru declararea evenimentului
In speta supusa discutiei,partile se invinovatesc reciproc,nu au anuntat in termen asiguratorul,care are tot interesul sa nu acorde despagubiri

Din cate stiu constatarea amiabila se completeaza doar cand cei implicati sunt de acord cu cel vinovat pentru acident. Avand in vedere ca din cele relatate fiecare parte sustine ca este vina celuilalt ar fi trebuit sa va prezentati la Politie la accidente usoare pentru a fi stabilit vinovatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier laurentiu123 laurentiu123 Buna ziua, in urma cu o luna am avut ghinionul sa am un accident rutier: intr-un sens giratoriu nu mi s-a acordat prioritate. La insistentele partii vinovate ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident auto dragneaadrian dragneaadrian Buna seara, am nevoie de un raspuns sau in sfat in legatura cu un accident auto. Masina mea care era parcata, a fost avariata in urma unui accident dintre 2 ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)