avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema obtinere autorizatie constructie garaj.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema obtinere autorizatie constructie garaj.

Buna seara!
De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj.
Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului judetean Ilfov, aviz de la mediu, directia sanatate publica, apa canal, mediu, dar cel de la Enel electricitate nu vor sa imi dea aviz pe motiv ca intre axul stalpului de curent de la poarta si firele de electricitate si garaj sunt 2metri si ei sub 5m nu imi dau voie. Garajul are 6,5m lungime si 5metri latime. In spatele garajului este casa, deci nu am cum sa ma retrag 5metri ca intru in casa. Am platit si proiectantul degeaba, avize, taxe. Vreo 2300 de lei cheltuiti si nu am pus o caramida. Daca stiam nici nu ma mai apucam. Exista vreo solutie sa pot face vreun garaj fara autorizatie? Daca il fac demontabil mai trebuie autorizatie? Aviz de la Enel nu stiu daca am sanse sa obtin, deja mi-am luat gandul.. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Pot face ceva fara sa risc sa ma amendeze? Am vrut sa fac cu autorizatie, dar nu reusesc, nu se poate, este imposibil din pacate.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iulie 2015
alexandruuu99, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:02, 29 Iulie 2015
ma bucur ca ai rezolvat spor la treaba si sa te bucuri de realizare.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz racordare enel energie AldonaMihaila AldonaMihaila Buna seara, Ma confrunt si eu cu o problema creata de compania Enel. Am achizitionat un teren pe care exista si o constructie (fosta pensiune, ulterior ... (vezi toată discuția)
Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)
Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)