avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Buna ziua.Mai este obligatorie asigurarea locuintei?Ma intereseaza pt ca mama mea are facuta asigurarea de vreo 4-5 ani parca si de 2 ani firma cu care a incheiat asigurarea a marit cu inca jumatate de pret valoarea ei si mama fiind pensionara cu probleme de sanatate vrea sa renunte la aceasta pt ca nu-si mai poate permite sa de-a aceasta suma.Ei au facut o anexa la asigurare in care din cate am citit sunt prevazute aceleasi chestiuni care sunt si in fila principala,cu toate ca ei au negat aceste lucruri.Isi poate primi banii inapoi de pe urma celor 4-5 ani platiti?
Cel mai recent răspuns: cornel510 , utilizator 17:32, 10 Iulie 2015
cyan a scris:

laleaua-neagra a scris:

Asigurarea facultativa este optionala.

Dar este conditionata de asigurarea obligatorie.:-/

www.avocatnet.ro/content/art...

Este hotie pe fata,te obliga sa platesti 20 E doar pt 3 calamitati si pt celelalte sa mai faci si asigurarea facultativa sa mai scoti niste bani din buzunar.Astea sunt legile din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie pentru locuinta balerina balerina As dori sa-mi spuneti care este termenul limita pentru achitarea asigurarii obligatorie pentru locuinta( 20Euro, suma minima doar pentru cutremure, inundatii ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta artur1971 artur1971 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema . Eu am asigurat apartamentul de 5 ani in fiecare an . Acum vine legea si spune ca trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)