avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartament dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartament dupa divort

salut!sunt casatorit de 1 saptamana si am o problema.sotia detine jumatate dintr-un apartament la care plateste (platim)20 ani rate, cumparat inainte de casatorie. eu, in cazul unui divort am vreun drept asupra apartamentului?daca nu, atunci ce trebuie sa fac pentru a avea? multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:13, 9 Iulie 2009
sunt de acord in totalitate cu Ioana, exista dreptul de creanta , iar sotia , in eventualitatea unui divort, va poate despagubi in natura , sa va dea o sulta, in functie de procentul cu care ati contribuit
"Interesul personal nu e decat prelungirea in noi a animalitatii;omenia nu incepe in om decat odata cu dezinteresul"-H.F.Amiel-Fragmente dintr-un jurnal intim

Daca totusi nu este vorba despre o gluma maxima reprodusa este la obiect.Sunt de acord cu cele inserate mai sus./Exista doar un drept de creanta al "fericitului mire",iar bunul apartine "miresei"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa dobandita inainte de casatorie prin prima casa!? maxia maxia In cazul in care prietenul meu (viitorul meu sot) si-a cumparat o locuinta cu programul Prima Casa, cu cateva luni inainte de casatorie.....cum se considera ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala si cotele acesteia calitateg calitateg Apartament cumparat cu prima sotie in noiembrie 1980 in val de 95.515 lei conf. contract constructie.Avans 29.615 lei si restul de 65.900 lei in rate cu credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vazut mai multe pareri pe net despre aceasta situatie: ... Oliver-Benji2022 Oliver-Benji2022 Buna ziua! Am vazut mai multe pareri pe net despre aceasta situatie: Bunurile dobandite inainte de casatorie devin comune dupa casatorie pana la urma? Daca da, ... (vezi toată discuția)