avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Societatea de avocatură Wolf Theiss Rechtsanwälte ...
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Societatea de avocatură Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG recrutează avocati pentru echipa locală de Real Estate

CERINȚE
- maxim 5 ani experienţă
- Experiență relevantă în domeniul Real Estate
- Experiență în domeniul energiei constituie un avantaj
- Studii post universitare de specialitate în străinătate sau stagii de pregatire la firme de avocatura in strainatate constituie un avantaj
- Capacitate de exprimare fluentă a ideilor în scris și oral
- Capacitate de a coordona proiecte si a interactiona cu clientii
- Cunoștințe avansate de limba engleză
- Cunoașterea limbii germane la nivel avansat constituie un avantaj
- Adaptabilitate la un mediu de lucru intens și implicare profesională
- Foarte bune abilități de comunicare și lucru în echipă

Dacă îţi doreşti să faci parte din echipa Wolf Theiss România, ne poți trimite CV-ul până la data de 20 august 2015, la adresa de email cariere@wolftheiss.com.

Toate aplicaţiile vor fi tratate cu confidenţialitate, fiind contactate ulterior doar persoanele selectate pentru un prim interviu.

OFERTĂ
Pachet salarial atractiv; posibilitatea dezvoltării carierei într-o societate cu renume pe piaţa internațională a serviciilor juridice.

DESCRIEREA FIRMEI:
Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere international atalinna atalinna Un cetatean strain dintr-o tara non UE inca [u]nerezident in Romania [/u]poate conduce cu permisul de conducere obtinut in tara lui tradus in lba romana si ... (vezi toată discuția)
Dorim colaborare cu revizor-jurist, limba germana Star Star Firma noastra doreste colaborare cu un jurist cu atestat de traducator de limba germana. Detalii mai jos. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date ... (vezi toată discuția)
Dorim colaborare cu traducator juridic - limba germana Star Star dorim colaborare cu un traducator specializat in traduceri juridice, limba germana. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date complete de contact ... (vezi toată discuția)