avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare scara de la termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare scara de la termoficare

Sunt din Cluj si stau pe o scara, in care am ramas singurul bransat la agentul termic. In cealalta scara, fiind doar doua scari, mai este unul ca mine.:sorry: Eu stau la parter, iar tevile, care ar fi trebuit sa ajunga pana la etajul 4, sunt taiate si infundate la nivelul apartamentului meu. Cca 1.30 m inaltime.
Vreau sa ma debransez dar ma costa 412 lei si raman si cu tevile in casa.
Vreau sa intreb daca exista posibilitatea legala sa se debranseze intreaga scara, poate e mai ieftin. Cei de la termoficare nu mi-au spus ca s-ar putea. Dar nu cred ca e in interesul lor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Worse22 , utilizator 22:04, 3 August 2015

Initial afirmati
stau pe o scara, in care am ramas singurul bransat la agentul termic

,ulterior reveniti
daca exista posibilitatea legala sa se debranseze intreaga scara,

De vreme ce dvs sunteti singurul proprietar care beneficiaza de alimentare utilitati in sistem centralizat,iar tevile
sunt taiate si infundate la nivelul apartamentului meu. Cca 1.30 m inaltime.
rezulta ca restul apartamentelor sunt debransate de la sistemul centralizat de alimentare utilitati,respectiv pentru ca intreaga scara sa se debranseze de la sistemul centralizat este necesar ca dvs ca ultim beneficiar al utilitatilor din sistem centralizat sa va debransati,ocazie cu care cu acordul asociatiei de proprietari puteti dezafecta si instalatia verticala de cca 1,30 m
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet crina_cta crina_cta avem urmatoarea situatie. Dintr-o scara de bloc cu 19 apartamente, 18 sunt bransate la gaz, avand centrala proprie, si un singur apartament a mai ramas bransat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie platita caldura la comun dupa debransare? alina_25 alina_25 O cunostiinta are centrala de apartament in un bloc de 20 apartamente in care 10 apartamente au centrala iar celalalte 10 nu au sunt respectiv ... (vezi toată discuția)