avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu neplatit

Buna ziua, momentan lucrez la o firma si am intrat in perioada preavizului de concediere. Am lucrat toata luna iulie, iar la CIM am o anexa in care e specificat ca salariul se plateste din data de 1 pana in data de 5 a lunii. Daca nu am primit inca salariul, se poate merge maine ( 06.08.2015 ) la ITM pentru a face o plangere/sesizare ?

Si tot la aceeasi firma, din data de 01.01.2014 pana in 31.06.2014 am avut alt CIM , pentru care nu am primit nici o zi de concediu, nici nu a fost compensata perioada de concediu in bani, dupa incheierea contractului. Se mai poate face o cerere pentru a primi banii pe acea perioada?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:25, 11 August 2015
In 30 de zile de la dat inregistrarii petitiei veti primi raspuns de la ITM cu ce masuri s-au luat impotriva societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu neefectuate la incetare contract munca Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, In decembrie contractul de munca imi va inceta pentru a intra in concediu de crestere copil ( actual sunt in concediu lauzie). Am zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat ? Mirelarodica Mirelarodica Buna ziua ! In data de 10 decembrie 2019 mi s-a incetat cim in vederea pensionarii la limita de varsta. Va rog sa-mi spuneti daca sunt in drept sa primesc ... (vezi toată discuția)
Banii pe concediu dupa demisie? ianotamagda ianotamagda daca mi-am dat demisia mai beneficiez de banii de concediu? avand in vedere ca din februarie angajata pana pe 29 decembrie nu am primit nici o zi de ... (vezi toată discuția)