avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eliminare stampila de pe documentele
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eliminare stampila de pe documentele

Eliminarea stampilei ma incurca f.tare. Sunt distribuitor de produse de larg consum, cu vanzare la adresa clientului(magazin), pe baza impulsului de cumparare. Intre noi (sute de clienti mici) exista doar un contract cadru, fara sume. Un client poate cumapara in fiecare saptamana sau doar o data pe an.
Ce fac fara stampila de primire, la o verificare incrucisata ANAF ref diferente in declaratii? Ce fac in caz de neplata? Am avut cazuri cand la tribunal nu mi s-au luat in considerare facturile nestampilate de primire. Tare imi e ca o sa renut la distributie si ma ocup numai de procese.... Multumesc anticipat pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: gabrielaion , utilizator 09:02, 18 August 2015
daca stampila era una cu mentiunea "am primit", aceasta poate fi folosita in continuare. daca nu, solicitati sa scrie pe factura "am primit", data si sa semneze.
Documentul de livrare poate fi semnat de persoana care receptioneaza cu mentionarea numelui in clar, a seriei si numarului CI
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru sfat, dar pot sa solicit persoanei de la receptie sa-mi prezinte buletinul?
Daca nu vad buletinul, poate sa-mi dea date eronate si apoi...""prinde orbul, scoate-i ochii"".
Daca datele sunt corecte, dar clientul nu plateste, ce fac: il chem cu politia la testul grafologic, sa arat ca este semnatura lui? (datele din buletin poate le am de la o livrare mai veche...)
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)