avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere retinut in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere retinut in strainatate

buna seara, Povestea mea trista incepe asa: in 05.03.2015 o neacordare de prioritate in care motociclist speriat se arunca de pe motor la 35-40 m in fata cabinei neatingandune unu cu altul care se lasa cu vatamare corporala din culpa ,se intampla in Cehia, recunoscandu-mi vina imi retine permisu zicandu-mi ca il trim in Romania, am fost la serviciu de permise auto din jud. ei zic ca nu au primit nimic va rog ca sa ma ajutati ca sa inteleg mai bine care e demersul in situatia asta si cam cat dureaza procesu si unde se judeca, pt ca mie mi-au zis ca trimit dosaru in Romania se se judece aici deoarece suntem membri UE. Niste colegi ceva mai tupeisti mi-au recomandat sa-l dau permisu pierdut, ce risc daca il declar pierdut? B-) va multumesc anticipat!:((
Cel mai recent răspuns: boby24 , utilizator 20:18, 13 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat? boby24 boby24 Buna seara, sunt nedumerit, și va spun de ce. În urmă cu mai bine de doi ani, am avut un eveniment neplăcut cu camionu in Cehia, mai exact, neacordare de ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului Leonusz Leonusz Buna ziua!!! Acuma de o saptamana am avut un accident, nu am accordat prioritate la un motorciclist, acceasta fiind incepator s-a speriat in loc s-a ma ... (vezi toată discuția)
De la un accident rutier la santaj. ce sa fac? Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana , conducand un logan a iesit de pe o strada secundara , in timp ce se asigura , un motociclist a intrat in ... (vezi toată discuția)