avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare evaluarea terenurilor intravilane; cat ar putea scadea ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

evaluarea terenurilor intravilane; cat ar putea scadea pretul?

Ma gandesc ca unui teren cu o suprafata rezonabila,intravilan,central sau ultracentral,zona buna,vecinatati(scoli,parcuri,institutii publice,etc),cu utilitati,cu acces auto usor,nu-i va scadea prea mult din valoare.In nici un caz cu mai putin de 50%.
Dvs. ce spuneti?
Ultima modificare: Duminică, 12 Iulie 2009
ContSters95727, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:12, 1 Septembrie 2009
Tinand cont ca durata unui astfel de ciclu al pietei imobiliare este de aprox. 10 ani , doamna ar mai trebui sa astepte 3-4 ani ca sa poata sa vanda la un pret foarte bun terenul respectiv!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E momentul de a vinde, sau de a astepta ? dmh dmh in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ? (vezi toată discuția)
Imobiliare !! cine tot tine piciorul '' pe frana '' ??? ContSters205490 ContSters205490 2006 > 2007 > Chiar si 2008 anii de BOOM imobiliar IN ROMANIA !!! Se construia '' CU TUPEU '' !!! In '' DRACI '' ... (vezi toată discuția)
Scaderea pretului locuintelor Alin Popescu Alin Popescu E bine sau e rau ca scade pretul locuintelor? Ca pana la urma, trebuie sa fie ceva mai mult in toata tendinta asta decat parerea vanzatorilor si cumparatorilor. (vezi toată discuția)