Spuneti-mi va rog rolul certificatului de inmatriculare auto? Daca certificatul de inmatriculare este radiat conform
Legii nr. 432/2006 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2005 pentru stabilirea unor măsuri privind vehiculele rutiere înmatriculate
Art. 5. - (1) In termen de 30 de zile de la radierea unui operator economic sau a altei persoane juridice din evidentele Oficiului National al Registrului Comertului, daca detine vehicule inscrise in circulatie, certificatele de inmatriculare ale acestora se radiaza de drept in conditiile legii.
SE RADIAZA SI AUTOVEHICULUL? Am fost depistat de politisti circuland cu un autovehicul ce figura inscris pe o societate comerciala radiata. Fapta de a nu inscrie noul autovehicul este contraventie, dar daca am circulat cu un autovehicul cu certificatul de inmatriculare radiat este infractiune?
Bună ziua,
Dacă nu mai am chitanța de Remat,în schimb am toate actele și plăcuțele de imatriculare,cum pot radia o mașină,se poate face o declarație pe propia răspundere,ca nu mai există mașină.