avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere certificat inmatriculare (si auto?) - OUG nr. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere certificat inmatriculare (si auto?) - OUG nr. 189/2005

Spuneti-mi va rog rolul certificatului de inmatriculare auto? Daca certificatul de inmatriculare este radiat conform
Legii nr. 432/2006 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2005 pentru stabilirea unor măsuri privind vehiculele rutiere înmatriculate
Art. 5. - (1) In termen de 30 de zile de la radierea unui operator economic sau a altei persoane juridice din evidentele Oficiului National al Registrului Comertului, daca detine vehicule inscrise in circulatie, certificatele de inmatriculare ale acestora se radiaza de drept in conditiile legii.

SE RADIAZA SI AUTOVEHICULUL? Am fost depistat de politisti circuland cu un autovehicul ce figura inscris pe o societate comerciala radiata. Fapta de a nu inscrie noul autovehicul este contraventie, dar daca am circulat cu un autovehicul cu certificatul de inmatriculare radiat este infractiune?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:24, 19 Octombrie 2023

Bună ziua,
Dacă nu mai am chitanța de Remat,în schimb am toate actele și plăcuțele de imatriculare,cum pot radia o mașină,se poate face o declarație pe propia răspundere,ca nu mai există mașină.
Se poate face datoria numai la notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazuri radiere auto Adrian Marin Adrian Marin Buna seara , dragi colegi ! Am urmatoarea speta : In OMAI 1051/2006 (actualizat ) la art. 24 lit. d se prevede obligatia radierii in cazul schimbarii ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autovehicul vandut avand in vedere ca mi s-au comunicat mai multe procese verbale de contraventie? Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am avut un autovehicul pe care l-am vândut in 2010 urmând toate procedurile legale: contract de vânzare-cumpărare, radiat de la taxe si ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism - cine este proprietarul Corneliuz Corneliuz In mai 2015 am vandut un autoturism unui cetatean din alt judet.Am dat acestuia actele,cheile,contractul de vanzare-cumpare si am primit suma de bani.Prin ... (vezi toată discuția)