avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe chirii la o persoana cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe chirii la o persoana cu handicap

Va rog sa imi raspundeti daca o persoana cu grad de HANDICAP GRAV va plati impozit pe venit si 5,5 % sanatate pentru venitul din inchirierea unei camere din imobil.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:54, 25 August 2015
Chiar daca este persoana cu handicap,urmeaza sa achite impozit aferent inchiriere spatiu cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament nelacraiu nelacraiu Buna ziua. Daca sunt persoana cu handicap accentuat, trebuie sa platesc impozit din inchiriere a apartamentului? (vezi toată discuția)
Ce drepturi au persoanele cu handicap gradul ii? mariana70 mariana70 Doresc sa aflu ce drepturi au persoanele cu handicap gradul II in afara de indemnizatia de 234 lei si cele 6 bilete gratuite de transport! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)