avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent de paza sau paznic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent de paza sau paznic

vreau sa fac un curs pentru paznic si as vrea sa stiu cat dureaza si in ce consta el.Si care este diferenta intre paznic si agent de paza,ca nu stiu pentru ce sa fac cursul.asta daca exista o diferenta.
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 19:23, 1 Septembrie 2015
Te indrum sa urmezi o scolarizare de agent de paza cu atestat, pentru ca acum atestatul de paza conteaza, de paznic nu am auzit ! Nu este greu , ai consemnul general si consemnul particular, practic ce ai tu de pazit. Pret prntru atestat 300 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului agent interventie onutza_draguta onutza_draguta cine ma poate ajuta cu fisa postului pentru agent de interventie lucrez la o firma de paza. astept raspunsuri la adresa de mail ... (vezi toată discuția)
Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)
Diferente intre paznic si agent de paza Georgeta Istrate Georgeta Istrate Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)