Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

proces penal fond -constituire parte civila

Buna ziua!
Sunt constituita ca parte civila la un proces de inselaciune "metoda accidentul" si am trecut de camera preliminara.
Va rog sa-mi comunicati daca la prima infatisare cand se dau declaratiile in fata instantei de judecata va fi o problema daca fata de declaratia data initial la politie am de completat unele date care le-am omis sau date sub influenta unui puternic impact emotional. As putea sa fiu acuzata de sperjur sau orice altceva. Se mai poate face ceva? Acest aspect ar putea fi in favoarea inculpatului?
Puteti sa veniti cu completari.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consimtamantul partii vatamate Carmela68 Carmela68 va rog sa-mi explicate mai pe larg ce inseamna consimtamantul partii vatamate cf.art.22 NCP. Sunt constituita ca parte civila la un proces penal de inselaciune ... (vezi toată discuția)
Cintarea martorilor in procesul pe fond marius_imv marius_imv Buna ziua, Cand pot fi citati martorii in cursul desfasuratii procesului pe fond? La orice infatisare? Intre infatisari prin intermediul avocatului? Se pot ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere respinsa ca nefondata . IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare referitoare la un caz . Sora mea este arestata preventiv intr-un dosar . Perioada de cand este arestata preventiv este de 7 luni si ... (vezi toată discuția)