avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concurs promovare funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concurs promovare funcționar public

Am fost promovată temporar într-o funcție publică de conducere, pe durata a 6 luni. Termenul se împlinește la 30 septembrie. Unitatea nu a organizat concurs pentru ocuparea postului motivând ca nu este buget!? Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 10:42, 17 Septembrie 2015
Legea nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

art.25
(1) Exercitarea cu caracter temporar a unei funcţii de conducere se realizează prin numirea temporară a unei persoane angajate care îndeplineşte condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei de conducere şi care nu a fost sancţionată disciplinar, pe o perioadă de maximum 6 luni într-un an calendaristic, dacă în statute sau în legi speciale nu se prevede altfel.
(2) În mod excepţional, perioada prevăzută la alin. (1) poate fi prelungită cu maximum 6 luni, dacă în statute sau în legi speciale nu se prevede altfel.
....
Legea 188/1999 - art.92.
Daca nu se organizeaza concurs nu mai puteti ocupa temporar functia publica de conducere vacanta. In 2016 se poate solicita avizul anfp-ul pentru exercitare temporara de maxim 6 luni, sau pot bugeta postul, participati la concurs si multa bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea cu caracter temporar a unei funcþii publice de conducere vacante viorina67 viorina67 Din ce am inteles ,o persoana din cadrul serviciului (functionar public) a fost numita ca sef de serv. intrerimar ,pe o perioada de 6 luni. Acest interimat a ... (vezi toată discuția)
Secretar de comuna cu delegatie stoicescu_mary@yahoo.com stoicescu_mary@yahoo.com De la 1 ianuarie 2011 am fost numit secretar cu delegatie si am obtinut avizul anfp pe 6 luni.In iunie am cerut prelungirea avizului la anfp si mi s-a raspuns ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)