Am si eu o rugaminte si sper ca ma veti edifica cu privire la aceasta problema !
Mai este obligatoriu ca facturile sa fie semnate si stampilate? E suficient sa fie doar semnate? sau doar stampialte? Adica ma intereseaza sa aflu exact textul de lege, care reglementeaza modul de acceptare al facturilor, art. din codul fiscal....etc...
Astept cu nerabdare o lamurire ! Merci mult, tuturor celor care vor citi si vor raspunde !
P.S.: Am pierdut un proces ,desi aveam contractul semnat si stampilat si toate facturile stampilate, insa nici una semnata !!! Astept sa mi se comunice sentinta ! Tare...curioasa sunt sa vad motivul respingerii cererii - m-am intemeiat pe O.U.G. 119/2007
Nu trebuie sa va surprinda si nici sa va enerveze solicitarea participantilor la forum privind motivarea instantei in cazul pe care l-ati semnalat.
Este un lucru firesc sa afli solutiile instantei, in cazurile puse in discutie pentru a-ti verifica sfaturile si , poate, pentru a ajuta la formularea unei cai de atac, daca legea permite asa ceva
D.le consilier Cazacioc,
Ceea ce ma dezarmeaza este faptul ca repetarea acestei intrebari denota lipsa de atentie cu care se citeste un subiect. Cum sa ma mai pot astepta la prea multe pareri pertinente, cand nu se citesc totii parametrii spetei....Am scris DIN PRIMA ca NU AM PRIMIT INCA MOTIVAREA :stunned:.
Din moment ce am specificat de la inceput, era clar ca-mi dau seama de importanta solutiei.... #-o
Pentru Daiana
Nu inteleg de ce v-ati suparat pe mine.Alti participanti la discutie, inaintea mea,solicitau motivarea. Eu am vazut ca dvs. v-ati suparat pe ei. Asa am inteles eu din expresia"m-ati terminat cu intrebarea ce scrie in hotarare...." si am comentat.
Eu mi-am expus punctul de vedere privind speta dvs. si nu am revenit asupra lui
Pentru Lael
As vrea sa vedeti intr-un contract de prestari servicii de salubritate cum se transmit, catre beneficiri asociatii de locatari, facturile pentru serviciile prestate. La fel si in cazul furnizarilor de apa calda si rece, electricitate.
Semnatura -factura
melcsy
exista un contract de antrepriza semnat de 2 beneficiari, care defapt sunt sot si sotie.
factura insa este semnata numai de catre una dintre ei....exista ... (vezi toată discuția)