avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru de achitat in 24 de rate lunare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru de achitat in 24 de rate lunare

buna ziua
Pe rolul unei instante am o cactiune succesorala in care mi s-a stabilit o taxa lunara de timbru.Taxa a fost stabilita de catre instanta sa fie platita esalonat in 24 de rate lunare.
Intrebarea mea este daca voi plati sa zicem 6-12 luni si stiti foarte bine ca un asemenea proces este de durata anilor (acest lucru doresc paratii ,fiind amenintata ca vor face tot posibilul sa dureze cat mai mult),se va anula actiunea,sau nu voi plati cheltuielile cu expertul,sau nu voi mai plati taxa lunara stabilita,sau din diferita alte motive se va anula sau suspenda actiunea,exista dreptul de a mi se restitui taxa de timbru pe care am platit-o pana la acel moment?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Speranta10 , utilizator 10:44, 5 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)
Daca renunt la judecarea cauzei pot sa recuperez taxa judiciara de timbru? ion minca ion minca Sint intr-un proces cu un SRL si am ajuns la concluzia ca patrimoniu este insuficient sa acopere creata. Am ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa renunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa judiciara fgeorgeta fgeorgeta Va rog sa-mi spuneti care este procedura recuperarii taxei judiciare de timbru care a fost taiata pe numele unui CAR in scopul punerii in execuare a unor ... (vezi toată discuția)