avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor

Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor.Nu aduce copiii in program de vizitare,mai mult de atat i-a invatat pe copiii sa spuna ca nu mai vor sa vina la mine.(Alienare parentala)Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: chitu emil , utilizator 09:47, 13 Octombrie 2015
Merg de fiecare data la usa blocului,il trimite pe fostul amant jos sa ma invite in casa lui(amantului),mama nu coboara si-mi trimite mesaje ca nu vor copiii.I-a inregistrat in casa sa-mi arate ca nu vor sa vina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Minori care nu vor sa mearga cu tata! Cristian0711 Cristian0711 In urma divortului, tatal are dreptul la doua saptamani sa ia copiii minori, etc! Copiii (8 si 10 ani), nu vor sa mearga! Asta si datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)