avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... retineri din pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

retineri din pensie

Buna ziua! In calitate de pensionar doresc sa mi se retina lunar, pe baza de angajament scris, de catre C.J.P., ratele lunare pe care le datorez Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din judetul de domiciliu. Doresc acest lucru deoarece am domiciliul intr-o localitate indepartata din judet, distanta pana la sediul CARP fiind foarte mare si posibilitatile mele de deplasare sunt reduse si anevoioase. As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala de a mi se retine lunar din pensie, in baza acorului meu scris, suma pe care trebuie sa o rambursez iar aceasta operatiune sa se faca prin virarea sumei respective din contul meu in contul CARP. Mentionez ca nu este vorba de poprire prin executare silita, ci este dorinta mea expresa in acest sens. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poprire pensie zsoli71 zsoli71 Buna ziua! Mama mea este girant la o persoana care nu si-a platit creditul. Fiind pensionara, s-a infiiintat poprire pe pensia ei, retinandu-se 458 lei. La ... (vezi toată discuția)
Cine incalca legea? roy1958 roy1958 buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Mai are actiunea obiect?? ddianna ddianna Buna ziua Am fost chemata in judecata pt infiinatre poprire tert.( eu per juridica, trebuia sa retin lunar o anumita suma de bani unui salariat). Intre timp ... (vezi toată discuția)