avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ajutor, SRL cu datorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ajutor, SRL cu datorii

In urma cu 9 luni mi_am deschis un magazin naturist, felul societatii microintrepindere cu impozit pe venit, in tot acest timp eu am bagat bani, dar nu am avut niciun profit,efectiv am ajuns in imposibilitate de plata, un furnizor chiar a recurs la firma de recuperarii creante, in conditiile in care eu stau cu marfa lor pe raft, deoarece nu trece si ei nu vor sa imi faca retur.Intrebarea mea este sau ma rog intrebariile mele sunt eu in aceste conditii pot sa declar faliment?Ce se va intampla cu datoriile catre furnizori?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 14:25, 24 Septembrie 2009
Romina10 a scris:

Ce inseamna sa transferi bunuri din patrimoniul societatii?sa le vinzi?

Inseamna sa se schimbe proprietarul bunurilor, vanzarea este o modalitate de schimbare a proprietarului.
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2009
Gabriel Stelea, Avocat
Eu nu am bani sa imi agajez un avocat, cam care ar fii pasii pe care trebuie sa ii fac? Unde ar trebui sa ma adresez prima data?Multumesc
srl cu asociat unic, datorii cu salariile,la bugetul de stat cat si la furnizori, credit la banca.
administratorul a depus toate eforturile posibile pentru a continua activitatea dar nu se gasesc comenzi.ce sfat imi puteti da in acest caz?ce ne asteapta si cum putem remedia aceasta problema?
p.s. asociatul unic nu are bunuri imobile nici pe persoana fizica
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea debitorului razvan_craiova razvan_craiova Buna ziua, Se poate introduce cerre de insolventa de catre debitor? Avem o linie de credit pe firma, iar banca ne-a anuntat ca nu o mai putem prelungi si va ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri mirela_man mirela_man Daca am achizitionat pe firma , care acum este insolventa, un apartament care nu este platiti in totalitate la banca, il pot vinde in mod normal fara a- scoate ... (vezi toată discuția)