avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica

Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o persoana fizica? Este necesar ca taxele catre bugetul de stat sa fie achitate? Firma are restante la bugetul de stat, in acest caz firma poate vinde autoturismul detinut, catre o persoana fizica? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 12:28, 3 Decembrie 2009
Multumesc de raspuns , e bine de stiu ptr. ca in practica am avut multe situatii in care cumparatorul a trebuit sa plateasca impozitul in locul vanzatorului ptr a putea inmatricula masina....
legally a scris:

Este nevoie de certificatul fiscal, prin care se atestati faptul ca dvs., pers. juridica v-ati platit impozitul la stat si fara de care cumparatorul nu isi poate inscrie autoturismul la finannte.


am aceeasi problema, masina pe firma si firma cu datorii.
din ce spuneti aici ar rezulta ca impozitul PE MASINA trebuie sa fie achitat.
Daca acesta este platit, masina se poate vinde?

multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina-ce taxe? ContSters161126 ContSters161126 Ce obligatii fiscale catre stat am ca persoana fizica in cazul vanzarii unei masini ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Vanzare masina din firma cu datorii la fisc aling aling Buna ziua! Am o nelamurile si sper sa ma ajute cineva. Vreau sa vand o masina a firmei, dar firma are datorii. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)