avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... parasirea locului de munca - drepturi pierdute
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

parasirea locului de munca - drepturi pierdute

noul angajator doreste inceperea colaborarii in timpul cel mai scurt(ex: de miine). ce metode de parasire a vechiului loc de munca am, astfel incit sa pot incheia vechiul contract de munca cit mai rapid posibil(ex: astazi)? ce penalizari imi poate aplica vechiul angajator si care sint repercusiunile asupra situatiei mele viitoare?
mentionez ca pe noul angajator nu'l intereseaza cauza desfacerii actualului contract de munca(ex: nemotivat/furt/etc) dar vreau sa stiu daca pot fi afectat pe viitor (ex: pensionare/angajare ulterioara/etc)
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: valeriuciolan , utilizator 12:20, 20 Iulie 2009
Colegii mei si cu mine v-am dat variantele legale posibile. Dva alegeti pe cea care va convine.
tudorvaleriu a scris:

Colegii mei si cu mine v-am dat variantele legale posibile. Dva alegeti pe cea care va convine.

multumesc pentru raspunsuri.
cer scuze pentru ultima postare- cit timp pregateam acel post, primisem deja pe fundal mai multe variante de raspuns.

multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia ralukdas ralukdas Am fost angajat de către o firmă pe o perioadă determinată.Înainte cu o lună de a-mi expira contractul mi-am dat demisia şi am refuzat să stau în ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata. atunci cum plec? Hadryana Hadryana Actualul meu angajator nu vrea sa accepte demisia cu acordul partilor pe care i-am cerut-o incepand cu data de 5 octombrie, de cand viitorul angajator m-ar ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)