avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertizare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertizare la locul de munca

Buna ziua am si eu o intrebare lucrez la o firma de piese auto ....am primit o avertizare de la superiiori pe care nu am vrut sa o semnez mi au zis ca o sa o trimita prin posta nu am vrut sa o semnez deoarece este abuziva ce se intampla daca nu o semnez ?.
Acum sa va explic despre ce este vorba in fisa postului nu scrie ca nu am voie sa intru in depozit cu suc sau cu mancare :)) si pentru asta am fost sanctionat cu avertizare scrisa :)) ei zic ca sa facut o sedinta pe tema respectiva dar eu nu eram de fata cand sa facut si nici nu am fost anuntat si deaceea nu am vrut sa o semnez pt ca eu consider ca mi sa facut o nedreptate ce as putea sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 1 Noiembrie 2015
De la data primirii puteti s-o contestati in instanta,la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca, in termen de 30 de zile de la data comunicarii.

Chiar daca refuzati s-o primiti , angajatorul poate dovedi faptul ca v-a comunicat-o si ati reuzat primirea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sactiune abuziva la locul de munca mariusastra mariusastra Salut va scriu pentru a ma lamuri intr o problema intampinata la locul de munca Am fost sactionat la art 247. 248 alin(1) lit.a din legea nr 53/2003 din ... (vezi toată discuția)
Este legal referatul ce mi s-a facut la serviciu? liviuemilian liviuemilian buna dimineata,am o problema ce mi s a intamplat zilele trecute si ma macina de atunci in fiecare zi.As vrea sa stiu daca referatul ce mi s a facut la serviciu ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinliliana alinliliana Buna ziua, As vrea sa imi spuneti unde ma pot adresa in cazul in care sunt sanctionat pe nedrept si anume: in fisa postului scrie ca trebuie sa verific ... (vezi toată discuția)