avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu inainte de divort

Buna ziua,
As avea nevoie sa stiu in ce fel imi pot ingreuna situatia in cadrul procesului de divort daca parasesc locuinta impreuna cu cei doi copii minori?
As vrea sa-mi iau copiii si sa ne mutam in chirie inainte de depunerea propriu zisa a cererii de chemare in judecata. Ma poate acuza de parasire de domiciliu? Sau de altceva?
As mai mentiona ca momentan sotul e cel care se afla in concediu de crestere a copilului ptr fetita de 1 an, eu intorcandu-ma la serviciu ( de comun acord cu el) cand fetita avea 4 luni.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:23, 6 Noiembrie 2015
Multumesc de pareri. Am inteles opinia dvs obiectiva si am inteles in ce directie ar trebui sa ma indrept.
Voi incerca sa il conving sa picam de acord cu privire la toate aspectele.
In caz contrar, voi apela la un avocat.

Eu va recomand intai sa mergeti sa va informati privind drepturi, sanse, costuri, timpi si apoi sa decideti vreo negociere.
In al doilea radn, cand exista certuri intre doua persoane, ele rar pot negocia, mai degraba pot sa se mai certe inca odata.
Va recomand sa folositi un intermediar neutru la negocieri: mediator, avocat, preot, nas etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am ca mama daca am" parasit " domiciliul Mariapopovici68 Mariapopovici68 Buna ziua. Acum 5 ani Eu si sotul meu ne am despărțit la notar, unde custodia pt 2 fete De 9 si 7 ani mi a fost dată mie, cu 2 weekenduri pe luna la tata, ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)